Neporadíte mi někdo viz android-f10/dual-sim-a-sms-t47.html ?
Díky
Jana píše:To je všechno hezké, až na jednu drobnost - SGS II neni DUAL SIM ...
K čemu jsou kdejaké tabulky, když skutečná potřeba je jiná? Ať si každý pořídí co chce. Mezi námi - technologie je natolik napřed, že většina chytrých telefonů je daleko předtím, co reálně potřebujeme.
Standa píše:Jak jsem slíbil - průběžně hlásím zkušenosti s JiaYu G3. Musím říct, že jsem pořád urvanej z toho LUXUSNÍHO displeje! Pokaždé kdy koukám do telefonu, tak se přistihnu, že jen zírám, kochám se a nedělám nic. .
Z počátku mi občas lidi říkali, že mě slabě slyší. Díky tomu jsem si uvědomil, že ten telefon je o hodně větší než všechny co jsem kdy měl a tím je i mikrofon v jiném místě, navíc v rohu. Naučil jsem se proto si mikrofon nezakrývat rukou a přístroj o trochu víc připlácnout ke tváři. No a je po problému!
Oproti mému předchozímu telefonu Samsung GALAXY S je to přímo brutálně rychlý stroj. Podle diskuzí mi z http://www.mobilnirevoluce.cz poslali G3 s poslední ROM, takže funguje vše jak má a někdy popisované potíže s Wifi, BT, GPS atd. se mě netýkají.
Takže zatím super a kdyby něco, tak se ozvu.
atlet69 píše:Jana píše:To je všechno hezké, až na jednu drobnost - SGS II neni DUAL SIM ...
K čemu jsou kdejaké tabulky, když skutečná potřeba je jiná? Ať si každý pořídí co chce. Mezi námi - technologie je natolik napřed, že většina chytrých telefonů je daleko předtím, co reálně potřebujeme.
Samozřejmě máš pravdu. Je každého věc co si koupí. Snažil jsem se jen vysvětlit, že telefon uvedený do prodeje později neznamená vždy lepší volbu. Je jistě hodně lidí jenž využijí dual sim. Já bych dual nevyužil a ani neznám nikoho v mém okolí kdo by ho měl, či o něm uvažoval. Proto jsem zvolil jako správnou a cenově dostupnou volbu SGS II a pokud se nemýlím, tak "mobilnírevoluce.cz" má SGS II také v nabídce. Asi ví moc dobře proč jej nabízí k prodeji. A pokud již uvažovat mezi dualy jenž jsou v nabídce "mobilnírevoluce.cz" tak bych doporučil rozhodně ten ZTE Grand X 970 už jen kvůli IPS-LCD displeji s rozlišením 540 x 960 a 1GB RAM.
tajas píše:Stando to co píšeš o mikrofonu není pravda, je to o tom, že je špatně nastavená citlivost v romce. Dá se to upravit pomocí aplikace Mobileuncle Tools. Klikneš na Engineer Mode/Engineer Mode (MTK)/Hardware Testing/Audio/Normal Mode/zvolíš Type na Mic a v záložkách Level 0-6 zadáš hodnotu 255 (každou potvrdíš "SET"). Od této doby co jsem to udělal mě lidi OPRAVDU slyší. Do té doby jsem byl za idiota co si koupil blbej telefon.