Návštěvník píše:Chtěl bych se zeptat, jak je to s vlastnictvím čísla a jak by se řešilo, až je operátor utne, protože tak úplně čisté to není. .
Měl bys pak bejt pod T-Mobilem.
Návštěvník píše:Chtěl bych se zeptat, jak je to s vlastnictvím čísla a jak by se řešilo, až je operátor utne, protože tak úplně čisté to není. .
martin777 píše:Návštěvník píše:Chtěl bych se zeptat, jak je to s vlastnictvím čísla a jak by se řešilo, až je operátor utne, protože tak úplně čisté to není. .
Měl bys pak bejt pod T-Mobilem.
martin777 píše:Návštěvník: Promiň, ale neměl by bejt problém, aby ti ho uvolnili pro přenos v případě problémů. Nejsou to podfukáři, jako kde jaký šedivky. Jsou seriozní a už dost dlouho na trhu.Hlavní věc je ta, že komunikujou.
Návštěvník píše:martin777 píše:Návštěvník: Promiň, ale neměl by bejt problém, aby ti ho uvolnili pro přenos v případě problémů. Nejsou to podfukáři, jako kde jaký šedivky. Jsou seriozní a už dost dlouho na trhu.Hlavní věc je ta, že komunikujou.
Však já neříkám, že to jsou podfukáři, já se tu jen ptám, jak to funguje v praxi. Kdybych si myslel, že jsou, tak tu nejsem. Já mám tarif dobrý, dělám to hlavně kvůli těm ostatním co by přešli, kteří tomu nerozumí a sami se k ničemu nedokopou, ale zároveň je nechci do něčeho nahnat a pak být ten špatný. Víte jak to je, "každý dobrý skutek bude po zásluze potrestán" S tou komunikací uvidíme, ptal jsem se i na další věci, tohle odkazují jako fórum ze svých stránek, tak snad odpoví.
Jo a další otázka, pak normálně chodí fa od SIPhone? Posílají to i přes SMS? Teď mám i člověka, co nemá mail, takže bych uvítal sms kolik na jaký účet zaplatit.
Návštěvník píše::D BONERIX!!!